16
mei
2022
|
10:20
Europe/Amsterdam

Albert Heijn breidt assortiment internationale keuken uit met 125 producten

Al je favoriete recepten bij elkaar in Mijn Albert Heijn-app

Albert Heijn loopt voorop als het gaat om het assortiment van de internationale keuken en start vandaag met een drie weken durende inspiratiecampagne ‘Op reis in eigen keuken’. Iedere week ligt de focus op één bepaalde regio in de wereld waarbij Albert Heijn recepten, verspakketten en kant-en-klaar oplossingen aanbiedt. Om het voor klanten extra makkelijk te maken al hun lievelingsrecepten binnen hand bereik te hebben, voegt Albert Heijn een nieuwe functionaliteit toe aan Mijn Recepten in de AH-app; favoriete Allerhande recepten, eigen recepten én recepten van anderen allemaal op één plek.  

Gemak, variatie en inspiratie 
Met deze campagne wil Albert Heijn klanten alle inspiratie, variatie en gemak bieden met iedere dag weer een oplossing voor die veel gestelde vraag ‘wat eten we vandaag?’. En Albert Heijn inpireert met deze campagne klanten om op culinaire reis te gaan in eigen keuken en eens wat anders op tafel te zetten. Er zijn 125 nieuwe producten variërend van kant-en-klaar maaltijden tot verspakketten en veel losse internationale producten en lekkere recepten uit de Allerhande om helemaal zelf mee aan de slag te gaan.     

Van Indiase dahl tot Argentijnse chimichurri 
In de eerste week van de campagne ligt de focus op gerechten uit Azië met de introductie van nieuwe Aziatische verspakketten zoals Indiase dahl, Koreaanse bibimbap en Japanse katsu curry. Deze zijn ook in convenience maaltijden verkrijgbaar. En voor de borrelplank zijn er Aziatische groenteloempia’s en een Tom kha kai salade. In het Midden-Zuid Amerikaanse assortiment wordt een exclusief assortiment van sterrenchef Soenil Bahadoer met de lijn By Soenil (Surinaams) geïntroduceerd. Ook zijn er nieuwe Midden-Zuid Amerikaanse verspakketten: Argentijnse chimichurri, Mexicaanse taco’s, Mexicaanse salade en Jambalaya. En voor de borrel zijn er hot wings en Surinaamse aardappel-kerrie salade. In de laatste week van de campagne ligt de focus op de Méditerranée met de introductie van Spaanse paëlla, Griekse kofta, en Portuguese kip piri piri in verspakketten. En voor de borrel is het genieten van olijftapenade balletjes, patatas bravas of gehaktballetjes albondigas. De Allerhande ‘Op reis in eigen keuken’ ligt ook in de winkels. Een extra dik nummer met maar liefst 63 recepten uit deze drie regio's.  

Uitbreiding Mijn Albert Heijn-app 
Als klanten tijdens deze culinaire reis helemaal de smaak te pakken hebben en een hoop nieuwe favoriete recepten hebben ontdekt, moeten die wel ergens handig terug te vinden zijn.  Albert Heijn maakt het verzamelen van lievelingsrecepten daarom nu nog makkelijker. Als eerste in Nederland kunnen klanten van Albert Heijn niet alleen recepten van Allerhande (wat er meer dan 19.000 zijn) opslaan maar óók eigen recepten of recepten van derden toevoegen aan de Mijn Recepten in de app. Dit kunnen recepten zijn van een favoriete influencer, blogger of website of van oma of de buurvrouw. Dus voortaan al je recepten op één plek.  

Kookstand  
Nog een extra handige functionaliteit in de AH-app is de ‘kookstand’. Zet in de AH-app een recept op ‘kookstand’ waardoor de tablet of telefoon niet steeds op stand-by gaat. Ga bij het recept naar ‘bereiden’ en schuif ‘kookstand’ aan. Geen vieze vingers meer op het scherm.