Zaandam,
25
oktober
2019
|
08:30
Europe/Amsterdam

Albert Heijn neemt nog twee winkels over van Marqt

Albert Heijn neemt nog twee winkels over van Marqt. In juli maakte Marqt bekend twee winkels in Amsterdam en Den Haag af te stoten aan Albert Heijn. Daar komen nu nog twee winkels bij aan de Nieuwe Binnenweg in Rotterdam en aan de Overtoom in Amsterdam. Op deze vier centrale plekken zien klanten straks de nieuwste Albert Heijn-formule met volop vers, vers bereide maaltijden en tal van digitale vernieuwingen. De overname van de vier winkels sluit aan bij de ambitie van Albert Heijn ook in binnensteden de winkel om de hoek te zijn. 

De winkels worden helemaal toegespitst op de behoefte van bewoners in een stedelijke omgeving. Natuurlijk kunnen zij er terecht voor de dagelijkse boodschappen. Daarnaast biedt de winkel diverse foodservice-concepten zoals vers bereide gerechten voor het ontbijt, de lunch en de avondmaaltijd.

De winkels in Amsterdam (Utrechtsestraat) en Den Haag gaan half december open. De andere twee winkels gaan volgend jaar open.

De werkgelegenheid van de Marqt-medewerkers in de vier vestigingen is gegarandeerd. Zij gaan mee naar Albert Heijn of worden werkzaam in een andere Marqt-winkel.