Zaandam,
06
mei
2018
|
16:00
Europe/Amsterdam

Allerhande Box gaat out-of-the-box

Iedere week vrij om 1 tot 5 verse gerechten te bestellen in 2- of 4-persoons varianten

De Allerhande Box breidt het aanbod maaltijdboxen rigoureus uit en biedt nog meer keuze en gemak. Vanaf 9 mei kunnen klanten kiezen uit een aanbod van acht gerechten met verse ingrediënten, kunnen zij iedere week het aantal gerechten zelf bepalen én zelfs per gerecht het aantal personen variëren. Alle maaltijden zijn los te bestellen, één of twee gerechten is ook mogelijk. En de ingrediënten zitten nu per maaltijd handzaam in één zak.

Alle veranderingen op een rij:

  • Kies elke week uit acht verse gerechten inclusief wekelijks drie vegetarische opties; voor elk wat wils
  • Kies per gerecht voor twee of vier personen
  • Bestel nu voor één tot en met vijf dagen per week
  • Alle ingrediënten handig per maaltijd in een zak

Marit van Egmond, Commercieel Directeur bij Albert Heijn, licht de uitbreiding van de Allerhande Box toe: “Wij willen onze klanten inspireren te koken. Er is voor iedereen en voor elke gelegenheid een keuze, alledaags of juist meer culinair. En tegelijkertijd bieden we meer gemak. Een grote diversiteit aan gerechten met verse ingrediënten die je naar keuze kunt ophalen of laten bezorgen. En als je even een week geen Allerhande Box wilt bestellen, je zit nergens aan vast."

Met verse ingrediënten
De bestaande voordelen van het Allerhande Box blijven. Zo zet je binnen een handomdraai een maaltijd op tafel met verse ingrediënten. Laat je inspireren met wekelijks gevarieerde gerechten; van een doordeweekse maaltijd tot een uitgebreide maaltijd met bijzondere ingrediënten. De keuze is afwisselend met wekelijks een vlees-, kip- en visgerecht of drie vegetarische gerechten. Zo is voor iedere gelegenheid een gerecht te vinden; voor die avond gezellig voor twee of met het gezin of gasten.

Vanaf 3 gerechten per week bezorgen we de Allerhande Box gratis thuis. De Allerhande Box wordt ook gratis thuisbezorgd als het samen met andere boodschappen wordt besteld.