30
juni
2022
|
11:36
Europe/Amsterdam

Belangrijke veiligheidswaarschuwing: Streeckgenoten Sterre Rogge ca. 14 plakken

Borgesius Holding BV heeft besloten het artikel Streeckgenoten Sterre Rogge ca. 14 plakken van Streeckgenoot Voncken, met een THT van 6 juli 2022, uit de schappen te halen. Dit product is bij Albert Heijn verkocht. Door een fout in de productie is het etiket van Streeckgenoten Sterre Rogge terechtgekomen op het product Streeckgenoten Zonne Rogge. Hierdoor staan de allergenen sesam en gerst niet vermeld op de verpakking. Borgesius adviseert klanten met een sesam en/of gerstallergie dit product niet te consumeren en het artikel terug te brengen naar een Albert Heijn-winkel. Bij inlevering van het artikel wordt het aankoopbedrag vergoed.

Klanten zonder sesam en/of gerst allergie kunnen dit product veilig consumeren.

Borgesius stelt hoge eisen aan de veiligheid en kwaliteit van haar producten en biedt dan ook haar excuses aan voor dit ongemak.

Borgesius Holding BV is leverancier van het artikel Streeckgenoten Sterre Rogge. Voor vragen kunnen consumenten contact opnemen met het servicekantoor van Borgesius Holding BV via het nummer +31610382226 of het postadres: Borgesius Holding BV | Postbus 6 | 3750 GA | Bunschoten