08
augustus
2023
|
12:52
Europe/Amsterdam

Scan je ei: ontdek de herkomst van je ei in de AH-app

Samenvatting

De Albert Heijn-app heeft een nieuwe test in het Bètahoekje. Namelijk: Scan je ei. Met deze functie kunnen klanten informatie ontvangen over de afkomst van het ei. Door met een mobiele telefoon de code te scannen die op het ei staat zie je welke kip het ei heeft gelegd en wie de pluimveehouder is.

Met Scan je ei! brengt Albert Heijn klanten en boeren dichter bij elkaar. Het geeft boeren de mogelijkheid om hun verhalen achter de kippen en hun eieren te delen. 

Hoe werkt het?  
Klanten kunnen nu vanuit de AH-app de code die op het ei staat, scannen met hun mobiele telefoon. De scanfunctie is beschikbaar in het Bètahoekje in de AH-app. Het Bètahoekje is te vinden onder het profielicoontje rechts bovenaan in de app. 

 

AH Technology Labs 
Deze functie is ontwikkeld door Albert Heijns eigen AH Technology Labs. Scan je ei staat in het Bètahoekje van de Albert Heijn app, de omgeving waar klanten nieuwe functionaliteiten kunnen uitproberen. Het AH Technology Labs is een team van jonge talenten dat samen nieuwe initiatieven ontwikkelt en test om de service van Albert Heijn als Food & Tech bedrijf nog verder te verbeteren. Meer info over AH Technology Labs lees je hier.